Rucola-kalapihvit

Jauha lohi, kylmäsavukirjolohi ja 1 ruukku rucolaa monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon kasvisfondi, tomaattimurska, sitruunapippuria ja suolaa.

Tee pieniä pihvejä.

Paista paistinpannulla tai uunissa 250 °c n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Sirlil10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lohifilee 16g31kcal2.9g0g2.1g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)4.7g8.4kcal0.9g0g0.5g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Kasvisfondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.9g1kcal0g0.1g0.1g0g
Tomaattimurska 3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g91kcal8.4g0.6g6.2g0.2g
Valittu annoskoko28g46kcal4.2g0.3g3.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g23kcal2.1g0.2g1.6g0.1g
Arvot/100g100g165kcal15.2g1.1g11.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=330164