Pizzapohja

Liota hiiva kädenlämpöiseen veteen ja sekoita muut aineet nesteeseen.

Vaivaa kunnolla ja kohota noin puoli tuntia vedottomassa paikassa.

Satsista tulee kaksi pyöreää pizzapohjaa, joista saa molemmista kahdeksan palaa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g1.2g0.7kcal0.2g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g53kcal1.6g10.7g0.2g0.5g
Oliiviöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g118kcal3.6g21.4g1.8g1g
Valittu annoskoko28g59kcal1.8g10.7g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g30kcal0.9g5.4g0.5g0.3g
Arvot/100g100g213kcal6.5g38.6g3.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=396414