Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 17g25kcal2.1g0.1g1.8g0g
Tonnikala vedessä 3.1g3.3kcal0.7g0g0g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)1.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)3.1g10kcal0.8g0g0.7g0g
Tomaatti, tuore3.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g79kcal7.2g0.6g5g0g
Valittu annoskoko28g39kcal3.6g0.3g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna14g20kcal1.8g0.2g1.3g0g
Arvot/100g100g142kcal13g1.1g9.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388