Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g7.2g17kcal0.5g3g0.1g1g
Tonnikala vedessä 5.1g5.3kcal1.1g0g0.1g0g
Tomaatti 9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)2.5g6.9kcal0.8g0g0.4g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tilli, tuore 2.2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Becel kevyt margariini 5g1.1g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g71kcal5.2g6.8g2g2.2g
Valittu annoskoko28g36kcal2.6g3.4g1g1.1g
Annoskoko puolitettuna14g18kcal1.3g1.7g0.5g0.6g
Arvot/100g100g128kcal9.4g12.3g3.6g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=90778