Broilerigratiini

Kaikki yhdestä vuoasta

500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl kuohukermaa (tms)
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
currya
garam masalaa
suolaa
mustapippuria

Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä.

Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.

Lähde: www. karppaus.

Info

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 445 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cheese mix (Milbona), annos 100g2.3g8kcal0.6g0.1g0.6g0g
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g7g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Parsakaali (Pirkka)7g2.1kcal0.3g0.1g0g0g
Creme bonjour ruohosipuli 15% (Unilever), annos 20g3.1g5.3kcal0.2g0.1g0.5g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell4.7g5.2kcal1.1g0g0.1g0g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml3.1g4.7kcal0.1g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g62kcal4.8g1.2g4.4g0g
Valittu annoskoko28g31kcal2.4g0.6g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna14g15kcal1.2g0.3g1.1g0g
Arvot/100g100g111kcal8.7g2.2g7.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219391