Broilermaksa kastike

Pilko maksat, leikkaa jänteet pois.

pilko sipuli ja pekoni.

Paista pekonit niin että rasva sulaa pannulle, lisää maksaipalat ja sipulisilppu.

Paistele kunnes ruskistuu.

Mausteeksi meiramia, rakuunaa ja suolaa.

Lisää kerma ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tiimaha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerinmaksa Atria pakaste (300g)14g18kcal2.7g0.5g0.6g0g
Pekoniviipaleet rainbow (Rainbow), annos 70g4.4g12kcal0.8g0g1g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kuohukerma (Ingman)3.9g13kcal0.1g0.1g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g89kcal7.4g1.6g6g0.2g
Valittu annoskoko28g45kcal3.7g0.8g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g22kcal1.9g0.4g1.5g0.1g
Arvot/100g100g160kcal13.3g2.9g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=310895