Perukan gluteeniton piimäkakku

Kuivat aineet sekaisin (reseptin lisäksi soodaa 1,5 tl) ja lisää jogurtti ja sulatettu rasva. 180-200 astetta n. tunti

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton Persikka-Aprikoosi-Vadelmajogurtti (hedelmämix) (Valio), annos 200g5.6g2.2kcal0.2g0.4g0g0g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Siirappi, tumma3.7g12kcal0g2.8g0g0g
Neilikka, annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.7g27kcal0g0g3g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g11g39kcal0.4g9.1g0.1g0.3g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g189kcal1.2g31.6g6.2g0.8g
Valittu annoskoko28g94kcal0.6g15.8g3.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g47kcal0.3g7.9g1.6g0.2g
Arvot/100g100g340kcal2.2g56.8g11.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120349