Punajuurivuoka Vol. 2

- Kuori ja pilko punajuuret rypsiöljyllä valeltuun kulhoon
- Lisää kulhoon paistettu jauheliha
- Ripottele päälle cashewpähkinät ja aurajuustomurut
- Sekoita ainekset
- Lisää ruokakerma

Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

Anna paistoksen vetäytyä hetki ennen ateriointia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Catnip85
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.3g0g
Punajuuri 3.1g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g2.3g6.1kcal0.6g0g0.4g0g
Cashewpähkinä 1.6g9kcal0.3g0.3g0.7g0.1g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g7.8g9kcal0.3g0.3g0.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g101kcal7.2g1.6g7.4g0.4g
Valittu annoskoko28g51kcal3.6g0.8g3.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g25kcal1.8g0.4g1.9g0.1g
Arvot/100g100g182kcal12.9g2.9g13.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=165853