Jauhelihapasta

Paista jauheliha.

Soseuta rehut ja kaada jauhelihan sekaan.

Keitä pasta, ja sekoita kaikki ainekset keskenään ja pidä kattilaa hetki jälkilämmössä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 297 grammaa

Jumper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gallo kuitupasta / spagetti (60g)2.3g7.3kcal0.3g1.5g0g0.3g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 12g15kcal2.4g0g0.6g0g
Paprika punainen 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 2.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)1.2g1.9kcal0.1g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Arla Apetina Feta 3%0.7g0.8kcal0.1g0g0g0g
Soijarouhe (Risetti), annos 10g0.5g1.3kcal0.2g0.2g0g0g
Oliiviöljy 0.2g2.1kcal0g0g0.2g0g
Tomaatti 5.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g64kcal6.2g4.2g2g0.8g
Valittu annoskoko28g32kcal3.1g2.1g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g16kcal1.6g1.1g0.5g0.2g
Arvot/100g100g115kcal11.2g7.6g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197550