Juureslaatikko

Raasta porkkanat, lanttu ja perunat, sitten valuta niistä n. 15 ajan nestettä pois siivilän läpi.

Tämän jälkeen levitä raaste uunivuokaan tasaisesti ja kaada kerma (myös tasaisesti) sen sekaan.

Viimeistele laatikko juustoraasteella ja paista 200 asteisessa uunissa 1h/kun on pinnalta kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Pauli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g9g5.6kcal0.1g1.2g0g0.1g
Lanttu 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Ruokakerma Valio 5%5.8g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Oltermanni, perinteinen1.9g6.7kcal0.5g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g38kcal1.6g4.2g1.6g0.6g
Valittu annoskoko28g19kcal0.8g2.1g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g9kcal0.4g1.1g0.4g0.2g
Arvot/100g100g67kcal2.9g7.5g2.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341207