Punajuurikeitto

Teelusikallinen rypsiöljyä kattilan pohjalle, siinä freesataan sipulikuutiot, lisätään porkkanasuikaleet.

Lisää punajuurisuikaleet ja vettä ja reilusti mausteita maun mukaan - minttua, basilikaa, pippuria, suolaa, liemikuutio tai fondia.

Älä lisää liikaa vettä että keitto jää ruokaisaksi.

Hyvää raejuustovuoren kera :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Eevaliisa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Punajuuri 14g5.4kcal0.1g1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g25kcal0.6g3.4g0.8g1.4g
Valittu annoskoko28g12kcal0.3g1.7g0.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna14g6kcal0.2g0.9g0.2g0.4g
Arvot/100g100g44kcal1.1g6.1g1.4g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=55937