Täytetty paprika

Ruskista sipulit ja jauheliha.

Sekoita joukkoon kermaviili ja anna seoksen jäähtyä.

Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet.

Laita paprikat n.10min ajaksi 200-asteiseen uuniin.

Kun paprikat ovat pehmenneet, täytä paprikat jäähtyneellä seoksella, ripottele päälle juustoraaste ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Valmista couscous ja tarjoa se paprikan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Tinie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 11g3.1kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
CousCous, keitetty 100g3.1g5.7kcal0.1g1.1g0.1g0.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%3.1g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.6g5.6kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g59kcal4.4g3.8g2.8g0.6g
Valittu annoskoko28g30kcal2.2g1.9g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g15kcal1.1g1g0.7g0.2g
Arvot/100g100g107kcal7.9g6.8g5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=206338