Tonnikalapasta

Makaroni keitetään lähes kypsäksi.

Tonnikala, tomaattimurska, n. puolet juustoraasteesta ja mausteita (mustapippuri, valkopippuri, curry, paprika) sekaan ja hyvin sekaisin.

Loppu juustoraaste päälle.

Uunissa 175C 30-40min kunnes näyttää hyvältä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 446 grammaa

Proxima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, pasta 7.8g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Salaattitonnikala öljyssä (X-tra), annos 185g5.8g15kcal1g0g1.2g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)12g4kcal0.1g0.8g0.1g0.2g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g2.7g8.2kcal0.7g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g106kcal5.2g12.2g4g1g
Valittu annoskoko28g53kcal2.6g6.1g2g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g26kcal1.3g3.1g1g0.3g
Arvot/100g100g189kcal9.3g21.9g7.2g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=403944