Kirjolohta uunissa

Voitele vuoka rypsiöljyllä.

Laita kala vuokaan, hiero pintaan mineraalisuola ja sitruunapippuri.

Leikkaa päälle tuore ruohosipuli.

Paista keskitasolla 200 asteessa tunnin verran.

Samassa uunissa valmistuu kesäkurpitsa-broccoli-lisäke!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee, uunissa paistettu (keskikok. annos)25g59kcal4.9g1.1g3.9g0g
Ruohosipuli, tuore2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g121kcal9.8g2.4g8g0g
Valittu annoskoko28g60kcal4.9g1.2g4g0g
Annoskoko puolitettuna14g30kcal2.5g0.6g2g0g
Arvot/100g100g217kcal17.6g4.3g14.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=425155