Jauhelihapasta

Valio-lehdestä...

400g jauhelihaa
1 pss pakastesipulia
1 rkl voita
1/2 tl suolaa
1 tlk tomaattimurskaa
1 prk mustapippurituorejuustoa
1/2 dl hienonnettua persiljaa

Paista jauheliha ja sipulit voissa.

Mausta suolalla.

Lisää tomaattimurska ja tuorejuusto.

Sekoita tasaiseksi samalla kuumentaen.

Anna kiehua hiljalleen muutama minuutti.

Tarkista maku ja mausta halutessasi lisää.

Tarjoa
kesäkurpitsapastan kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 397 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauhelihapihvi, kalkkuna 7g13kcal1.2g0.4g0.8g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi3.5g0.4kcal0.1g0.1g0g0g
Viola 13 % tuorejuusto, mustapippuri (Valio oy)3.5g5.6kcal0.3g0.1g0.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g6.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Becel juokseva, annos 10g0.3g1.7kcal0g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta (uusi), kuitu 9g (Torino), annos 50g7g23kcal0.8g4.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g93kcal5g11.2g3.2g1.4g
Valittu annoskoko28g47kcal2.5g5.6g1.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna14g23kcal1.3g2.8g0.8g0.4g
Arvot/100g100g167kcal9g20.1g5.7g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=173007