Jauhelihagulassi

Kuori ja lohko perunat.

Kuori ja viipaloi porkkanat.

Ruskista jauheliha kattilassa.

Lisää kuorittu ja hienonnettu sipuli ja valkosipulinkynnet.

Mausta paprikajauheella, kuminalla, suolalla, mustapippurilla ja chilijauheella (tai miten haluat).

Lisää joukkoon tomaattimurska, vesi, perunat ja porkkanat.

Keitä miedolla lämmöllä noin 15 min. Lisää suikaloitu paprika ja ketsuppi.

Jatka keittämistä vielä viitisen minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 447 grammaa

Kilroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 8.8g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, 1 prk5g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 4.3g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Paprika punainen 2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g5g8.5kcal1g0g0.5g0g
Ketsuppi, Heinz0.6g0.6kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g31kcal2.2g2.8g1g0.4g
Valittu annoskoko28g15kcal1.1g1.4g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g8kcal0.6g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g55kcal3.9g5g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60019