Savujuusto-tonnikalavuoka

Valuta öljy tonnikalasta (2 purkkia), hienonna ruohosipuli (40g=1dl) ja savujuustoviipaleet.

Sekoita tonnikala, ruohosipuli, juusto ja perunasipulisekoitus uunivuoassa keskenään.

Sekoita kulhossa ruokakerman joukkoon 1/2 tl suolaa ja 1 tl timjamia ja kaada vuokaan päällimmäiseksi.

Uuniin 200 astetta noin tunti, alatasolla.

Peitä loppuvaiheessa, jotta pinta ei kuivu liikaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Juanita
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä(pirkka)7g15kcal1.7g0g0.9g0g
Ruohosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Kippari, savunmakuinen sulatejuusto, yksi viipale3.5g12kcal0.8g0g0.9g0g
Perunasipulisekoitus 500g12g8kcal0.2g1.7g0g0g
Ruokakerma Valio 5%4.7g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g76kcal5.6g3.6g4g0g
Valittu annoskoko28g38kcal2.8g1.8g2g0g
Annoskoko puolitettuna14g19kcal1.4g0.9g1g0g
Arvot/100g100g136kcal10.1g6.5g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60576