Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g2.4g7.8kcal0.2g1.6g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.4kcal0.2g1.7g0g0.1g
Vesi6.4g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g12g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 4.1g5.7kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g44kcal1.8g6.6g0.8g0.8g
Valittu annoskoko28g22kcal0.9g3.3g0.4g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g11kcal0.5g1.7g0.2g0.2g
Arvot/100g100g79kcal3.2g11.8g1.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=67274