Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Oivariini, 60 (100g)0.7g3.6kcal0g0g0.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl9g32kcal0.2g0.3g3.3g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g9g2.2kcal0.2g0.3g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g88kcal0.8g1.6g8.6g0.6g
Valittu annoskoko28g44kcal0.4g0.8g4.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g22kcal0.2g0.4g2.2g0.2g
Arvot/100g100g157kcal1.4g2.8g15.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=81957