Tomaatti-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja esipaista pakkauksen ohjeen mukaan.

Paloittele tomaatit pieniksi kuutioiksi ja levitä esipaistetun pohjan päälle.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää pilkottu kevätsipuli ja murenna feta tomaattien päälle.

Lisää pinjansiemenet.

Sekoita kananmuna kermaviiliin ja kaada seos muiden ainesten päälle.

Ripottele pinnalle mozzarellaraaste.

Paista piirakkataikinan ohjeen mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste (Sunnuntai), annos 400g7.8g30kcal0.4g2.5g2g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Tomaatti 6.8g1.6kcal0g0.2g0g0.1g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 3.9g12kcal0.7g0g1g0g
Pinjansiemenet, Parrots0.5g3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 3.9g5.2kcal0.1g0.1g0.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)1g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Juusto, mozzarella 2g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Sipuli, tuore2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g118kcal3.6g6g8.8g0.4g
Valittu annoskoko28g59kcal1.8g3g4.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g30kcal0.9g1.5g2.2g0.1g
Arvot/100g100g210kcal6.4g10.7g15.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126905