Uunimakkara pekonilla

Halkaise ja kuori makkarat, ja iske makkarat uunivuokaan.

Levitä leikkauspinnalle sinappi ja tursota ketsuppia.

Silppua purjosipuli ja viipaloi valkosipuli, ja lisää makkaroiden päälle.

Lopuksi päälle vielä kuutioitu pekoni, mustapippuria ja suolaa.

Paista uunissa 200 asteessa 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Riivaaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
HK sininen lenkki(annos 145g)23g52kcal2.3g1.5g4.1g0g
Amerikan pekoni 1viipale2.2g7.1kcal0.3g0g0.7g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Ketsuppi, euro shopper0.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Purjosipuli 1.6g0.4kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g122kcal5.2g3.6g9.6g0g
Valittu annoskoko28g61kcal2.6g1.8g4.8g0g
Annoskoko puolitettuna14g31kcal1.3g0.9g2.4g0g
Arvot/100g100g218kcal9.3g6.5g17.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151281