Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado8.3g3.8kcal0g0.9g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 7.7g2.6kcal0.2g0.3g0g0.2g
Parsa 6.5g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruokaöljy keskiarvo 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Hunaja 0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea3.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g32kcal0.6g3.4g1.4g0.6g
Valittu annoskoko28g16kcal0.3g1.7g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g8kcal0.2g0.9g0.4g0.2g
Arvot/100g100g56kcal1.1g6.1g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=53739