Makaronilaatikko

Lisää kiehuvaan veteen lihaliemivalmisteet, makaronit ja keitä ne. Paista jauheliha sillä välin ja lisää ranskalainen sipulikeitto jauhelihaan.

Sekoita ainekset keskenään ja laita uunivuokaan ja uuniin kypsymään 200 C noin tunniksi.

Ota vuoka ulos uunista ja lisää juustoraaste ja laita 5 minuutiksi uudestaan uuniin.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Kati1956
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni (myllynparas raaka)4.7g16kcal0.6g3.3g0.1g0.2g
Atria kevyt jauheliha5.5g9kcal1g0g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)0.8g2.8kcal0g0.6g0g0g
Lihaliemivalmiste, rainbow, 11g/kuutio0.3g0.7kcal0g0g0g0g
Mozzarella juustoraaste, valio1.2g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g65kcal3.8g7.8g1.6g0.4g
Valittu annoskoko28g33kcal1.9g3.9g0.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g16kcal1g2g0.4g0.1g
Arvot/100g100g116kcal6.8g13.9g2.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98358