Jauheliha-kesäkurpitsavuoka (suhtkarppi)

Laita uuni kuumenemaan 200c:n.

Kypsennä ja mausta oman mielen mukaan jauheliha.

Viipaloi kesäkurpitsat.

Raasta juustoa /käytä juustoraastetta (tässä kalorit laskettu Valion arkijuustolla)
Voitele uunivuoka (käytetty ohjeessa 1 rkl ruokaöljyä)
Lado vuorotellen kerroksittain kesäkurpisaa, jauhelihaa, ja juustoraastetta.

Paista 200c uunissa n.40min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1792 grammaa

Anish
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Kesäkurpitsa zucchini 11g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Arkijuusto, Valio [330kcal]2.3g7.7kcal0.6g0g0.6g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g7.8g2kcal0.1g0.4g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g48kcal4g1.4g2.8g0.2g
Valittu annoskoko28g24kcal2g0.7g1.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g12kcal1g0.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g86kcal7.1g2.5g5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=188475