Fazerinakakku

Murskaa keksit ja sekoita sula rasva, painele irtopohjavuokaan (leivinpaperi pohjalle) ja laita jääkaappiin.

Laita liivatteet kylmään veteen likoamaan.

Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä.

Vatkaa vaniljakastike.

Sekoita rahka ja sokeri.

Lisää rahkaan sula suklaa.

Sulata liotetut liivatteet kuumenettuun appelsiinimehuun, lisää rahka-suklaa seokseen.

Lisää lopuksi vaniljavaahto varovasti, kaada pohjan päälle ja anna hyytyä jääkaapissa ainakin 4 tuntia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 60 % leivontaan (X-tra), annos 500g13g69kcal0g0g7.5g0g
Luonnonhyvät (kaura) (Jyväshyvä), annos 4.8g38g189kcal3.1g21.8g9.8g1.7g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g88g57kcal9.6g3.7g0.3g0g
Sokeri 7.5g30kcal0g7.5g0g0g
Liivate 2.5g8.7kcal2.1g0g0g0g
Appelsiini täysmehu, tuorepuristettu (Rainbow), annos 150g10g4.2kcal0g1g0g0g
Fazerina, suklaalevy (Fazer), annos 100g50g278kcal4.1g26g17.5g0g
Vanilla 12% (Floora), annos 250g63g119kcal2.8g10g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g1509kcal43.4g140g85.2g3.4g
Valittu annoskoko270g755kcal21.7g70g42.6g1.7g
Annoskoko puolitettuna135g377kcal10.9g35g21.3g0.9g
Arvot/100g100g280kcal8g25.9g15.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234892