Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Sokeri 5g20kcal0g5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.5g9kcal0.1g2g0.1g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 250g96kcal0.4g20.4g0.2g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g434kcal1.2g55g20.6g7.4g
Valittu annoskoko270g217kcal0.6g27.5g10.3g3.7g
Annoskoko puolitettuna135g109kcal0.3g13.8g5.2g1.9g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339