Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g23g34kcal1g7.3g0g0g
Kermaviili Ingman 10%71g85kcal2.2g3.1g7.1g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g7.1g18kcal1.3g3.3g0.5g1.2g
Kananmuna kuoreton 20g28kcal2.4g0.1g2g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 149g340kcal28.4g0g25.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g1010kcal70.6g27.6g70g2.4g
Valittu annoskoko270g505kcal35.3g13.8g35g1.2g
Annoskoko puolitettuna135g253kcal17.7g6.9g17.5g0.6g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112745