Juustoinen aamuleipä (karppi)

Sotke aineet sekaisin, jätä vähän juustoraastetta päälle laitettavaksi.

Paista kauniin ruskeaksi n.200 asteessa, puolisen tuntia.

Ripottele loppu juusto kuuman leivän päälle ja vetele pizzaleikkurilla paloiksi.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 14g45kcal4g1g2.8g4.2g
Vehnälese Sydänystävä 5tl 5g4.2g5.8kcal0.6g0.6g0.1g2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g96g345kcal26.9g1.9g25.9g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 115g164kcal14.3g0.3g11.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g1383kcal92.4g10.2g109.6g12.4g
Valittu annoskoko270g692kcal46.2g5.1g54.8g6.2g
Annoskoko puolitettuna135g346kcal23.1g2.6g27.4g3.1g
Arvot/100g100g256kcal17.1g1.9g20.3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120723