Savulohipasta- me naiset lehdestä

Pinaattitagliatelleä keitellään 3 min. ( paketin ohjeen mukaan) ja sillä aikaa valmistuu kastike.

Purjo kuullotetaan öljyssä ja lisäten kerma.

Kiehautetaan hieman ja maustetaan pippurilla.

Rucola ja kala kerman sekaan ja lopuksi mukaan myös pasta.

Nam!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Hippelihei

Nandu sanoi...

Oli tosi hyvää! Mutta ensi kerralla taidan kokeilla ruohosipulia tai tilliä rucolan sijaan.

tiistai 04.05.2010 klo 19:02

AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Pastella, fettuccine, kuitupit.78g211kcal7.8g39.1g2.7g2.3g
Purjosipuli 63g14kcal1.1g1.5g0.1g1.3g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl4.1g37kcal0g0g4.1g0g
Ruokakerma Valio 5%63g38kcal0.8g1.8g3.1g0g
Mustapippuri, annos 1g0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rucolasalaatti, 1.2dl (10g)16g4.7kcal0.5g0.6g0.2g0.3g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 47g81kcal8.3g0g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g772kcal37g86.2g31.2g7.8g
Valittu annoskoko270g386kcal18.5g43.1g15.6g3.9g
Annoskoko puolitettuna135g193kcal9.3g21.6g7.8g2g
Arvot/100g100g143kcal6.9g16g5.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=155457