Punajuuri-jauheliharisotto

300 g raakaa punajuurta raastettuna (kuorittuna 350-400 g)
1 sipuli hienonnettuna
ruokaöljyä paistamiseen
400 g paistijauhelihaa
1/2 l ksvislientä
2 dl tummaa riisiä (kypsentämätöntä)
2 tl kynteliä (tai timjamia)
persiljaa silppuna

Kuullota punajuuri ja sipuli öljyssä.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää kasvisliemi, riisi ja kynteli.

Kypsennä n. 20 minuuttia aina välillä sekoittaen.

Mausta persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 84g32kcal0.8g5.8g0.2g2.1g
Sipuli 17g5.1kcal0.2g0.8g0g0.3g
Ruokaöljy keskiarvo 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Paistijauheliha 10%112g191kcal22.5g0g11.2g0g
Kasvisliemikuutio 3.1g9kcal0.3g0.4g0.7g0g
Riisi tumma 48g167kcal3.3g34.4g1.1g1.9g
Timjami 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Persilja 1.4g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g881kcal54.2g83g34.2g9g
Valittu annoskoko270g441kcal27.1g41.5g17.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna135g220kcal13.6g20.8g8.6g2.3g
Arvot/100g100g163kcal10g15.4g6.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181327