Vuohenjuusto-kurpitsapaistos

Kaikki viipaloidaan ja laitetaan öljyttyyn vuokaan, juusto päälle.

Paistetaan 224 asteessa 25 minsaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Hansuliini72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vuohenjuusto President56g145kcal10.7g0.3g11.2g0g
Kesäkurpitsa113g19kcal0.5g2.8g0.7g0.8g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g84g17kcal0.5g3.2g0.3g1.2g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 9-11 %, kevyt, edam/kadett 14g30kcal4.4g0g1.4g0g
Oliiviöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g473kcal32.2g12.6g32.8g4g
Valittu annoskoko270g236kcal16.1g6.3g16.4g2g
Annoskoko puolitettuna135g118kcal8.1g3.2g8.2g1g
Arvot/100g100g88kcal6g2.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187663