Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g113g619kcal1.1g1.1g67.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 75g248kcal1.5g2.3g26.3g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten68g223kcal15.9g30.4g14.2g7.4g
Canderel makeutusjauhe15g58kcal0.4g14g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g2294kcal37.8g95.6g216g14.8g
Valittu annoskoko270g1147kcal18.9g47.8g108g7.4g
Annoskoko puolitettuna135g573kcal9.5g23.9g54g3.7g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=214655