Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g113g416kcal5.1g34.9g28.1g4.2g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g45g50kcal10.4g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g56g79kcal4.3g6.7g3.9g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)42g8.4kcal0.3g1.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g1113kcal40.6g87.6g66g8.8g
Valittu annoskoko270g557kcal20.3g43.8g33g4.4g
Annoskoko puolitettuna135g278kcal10.2g21.9g16.5g2.2g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=263822