Tarta de Santiago

Pehmeä voi ja sokeri 1,5 dl vatkataan kuohkeaksi vatkaimella.

Lisätään munat vatkaten edelleen.

Sekoita lopuksi joukkoon mantelijauhe.

Voitele irtoreunavuoka ja jauhota esim.

korppujauhoilla.

Laita vuoka pariksi minuutiksi jääkaappiin.

Levitä taikina vuokaan ja laita uuniin 180 astetta 20-28 min.

Koristele pölysokerilla pinta sapluunaa avuksi käyttäen.

Netistä löydät kuvan kuviosta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 54 grammaa

Kattius
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio voi50g360kcal0.5g0.5g40g0g
Sokeri 65g264kcal0g64.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g100g581kcal21.9g9.5g50.6g10.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g2567kcal58.6g150.2g192.4g20.8g
Valittu annoskoko270g1283kcal29.3g75.1g96.2g10.4g
Annoskoko puolitettuna135g642kcal14.7g37.6g48.1g5.2g
Arvot/100g100g475kcal10.9g27.8g35.6g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264606