Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g75g94kcal15.8g0g3.4g0g
Pekoni (Dulano)18g45kcal3.1g0.6g3.3g0g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Porkkana 19g6.1kcal0.1g1g0g0.5g
Palsternakka 50g32kcal0.3g5.9g0.2g2.3g
Selleri, annos 50g19g2.6kcal0.2g0.6g0g0g
Paprika punainen 6.2g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g417kcal39.6g18.6g18.8g6.4g
Valittu annoskoko270g209kcal19.8g9.3g9.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna135g104kcal9.9g4.7g4.7g1.6g
Arvot/100g100g77kcal7.3g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271067