Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi107g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 6.4g4.8kcal0.8g0.1g0g0.4g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)5.4g48kcal0g0g5.4g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl148g504kcal20.7g94.8g4.6g8.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g1114kcal43g189.8g20g17g
Valittu annoskoko270g557kcal21.5g94.9g10g8.5g
Annoskoko puolitettuna135g278kcal10.8g47.5g5g4.3g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=331108