Paras pestokastike

Kuullosta pinjansiemenet (vaalean rusehtaviksi) 10g öljyä ja kaada talouspaperin päälle, jotta ylimääräiset rasvat imeytyy pois.

Pilko juusto monitoimikoneessa pieneksi ja lisää basilikan lehdet, öljy, valkosipuli ja pinjanisiemenet.

Sekoita tasaiseksi tahnaksi.

Nauti esim.

tumman spagetin kera.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Nisa74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Basilika, tuore 61g17kcal1.9g0.7g0.5g1g
Pecorino romano (Castelli), annos 50g68g269kcal14.9g0g22.3g0g
Pinjansiemenet, Parrots56g346kcal16.2g7.3g30.7g2.1g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Auringonkukkaöljy (Keiju), annos 5g76g684kcal0g0g76g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g2651kcal67.4g19g259.2g6.6g
Valittu annoskoko270g1326kcal33.7g9.5g129.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna135g663kcal16.9g4.8g64.8g1.7g
Arvot/100g100g491kcal12.5g3.5g48g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368640