Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 41g57kcal5.2g0.1g4g0g
Sokeri 53g216kcal0g53.1g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g5.6g22kcal0g5.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 91g313kcal9.3g63.9g1.1g3.2g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 23g199kcal0g0g22.5g0g
Porkkana 56g18kcal0.3g3.1g0.1g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g1650kcal29.6g251.4g55.4g9.2g
Valittu annoskoko270g825kcal14.8g125.7g27.7g4.6g
Annoskoko puolitettuna135g413kcal7.4g62.9g13.9g2.3g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=400671