Juustopekonimuffinssit

Juusto-kinkku-yrttimuffinssit

315g vehnäjauhoja
1 rkl sokeria
rouhittua merisuolaa
rouhittua mustapippuria

100g kinkkua kuutioituna
kourallinen timjamia silputtuna
1 ruukku basilikaa silputtuna
2 kananmunaa
0,5dl oliiviöljyä
2,5 dl maitoa
125g karkeaa juustoraastetta

1. Lämmitä uuni 180 asteeseen
2. Yhdistä aineet
3. Nostele muffinssipellin vuokiin
4. Paista noin 20-25min tai kunnes tikkuun ei tartu enää taikinaa

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Avalthar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g75g270kcal9.8g52.5g1.6g2.8g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 25-35 %, lappi/polar/småland/billinge/rustholli 38g137kcal10.5g0g10.7g0g
Oliiviöljy 10g88kcal0g0g10g0g
Pekoni, Pirkka, viipale 17,5g RAAKApainoarvot35g102kcal4.9g0.3g9.1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu30g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen63g21kcal2.1g3.1g0g0g
Basilika, tuore 15g4.1kcal0.5g0.2g0.1g0.2g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g1329kcal63g114g68.4g6.2g
Valittu annoskoko270g665kcal31.5g57g34.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna135g332kcal15.8g28.5g17.1g1.6g
Arvot/100g100g246kcal11.7g21.1g12.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=410648