Nypyn painonvartijapiirakka

Iso uunipannullinen!
ruskista jauheliha+sipuli, mausta hyvin + kuivattua basilikaa.

Lisää joukkoon 400g silputtua tomaattia tai 1 tölkki tomaattimurskaa.

Anna saostua hiljaisella lämmöllä.

Kaada täyte piirakkapohjan päälle, ripottele sitten juustoraaste ja juustoraasten päälle viipaloidut kesäkurpitsat ja tomaatit raitoina.

Uuni 200 astetta, 40 min.

Ja tämä on Painonvartijoitten resepti vuosien takaa

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Nyppy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai50g185kcal2.5g16g12.5g1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha62g104kcal11.9g0g6.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g50g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Juustoraaste Arla Magre 17%13g35kcal3.6g0.3g2.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 37g6.8kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g37g7.6kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g735kcal37.8g42.8g45.6g5.6g
Valittu annoskoko270g368kcal18.9g21.4g22.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna135g184kcal9.5g10.7g11.4g1.4g
Arvot/100g100g136kcal7g7.9g8.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=448249