Pasta e fagioli

Mausta suolalla, persiljalla, tuoreella basilikalla ja mustapippurilla

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Juustonaksu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 5.2g46kcal0g0g5.2g0g
Sipuli (kuorittu)16g4.3kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.3kcal0.1g1.3g0g0.6g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka7.5g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 230g86g84kcal6g11.2g0.4g5g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)94g28kcal0.9g5.6g0.2g0.9g
Makaroni, pasta 28g92kcal2.9g18.7g0.3g0.9g
Pinaatti 9g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g529kcal21g75.8g12.2g15.8g
Valittu annoskoko270g264kcal10.5g37.9g6.1g7.9g
Annoskoko puolitettuna135g132kcal5.3g19g3.1g4g
Arvot/100g100g98kcal3.9g14g2.3g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=462284