Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 51g174kcal5.2g35.5g0.6g1.8g
Sokeri 13g54kcal0g13.3g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 34g48kcal4.3g0.1g3.4g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 16g83kcal0g0g9.4g0g
Kaurajuoma, GoGreen156g62kcal1.6g9.4g1.6g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g841kcal22.2g116.6g30g5.4g
Valittu annoskoko270g421kcal11.1g58.3g15g2.7g
Annoskoko puolitettuna135g210kcal5.6g29.2g7.5g1.4g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56526