Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)43g12kcal0.6g2g0.1g0.7g
Pekoni rasvainen 23g85kcal2.7g0g8.3g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton70g154kcal7.8g1.8g13.3g0.1g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 135g74kcal2.1g17.7g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g648kcal26.4g43g43.8g3.8g
Valittu annoskoko270g324kcal13.2g21.5g21.9g1.9g
Annoskoko puolitettuna135g162kcal6.6g10.8g11g1g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218