Kaurakakku (maidoton, laktoositon, gluteeniton, kananmunaton)

Pohja:

125g Laktoositonta Flora-leivontamargariinia
1,5dl sokeria
4dl kaurahiutaleita
1dl Provena kaurajauhoja
1tl suolaa
1tl ruokasoodaa
1dl GoGreen kaurajuomaa

Täyte:

2prk (4dl) GoGreen kauravaniljakastiketta
3kpl banaaneja
viinirypäleitä

Valmista ensin pohja: Sulata margariini ja sekoita kaikki muut ainekset margariinin joukkoon.

Levitä seos uunipellille ja paista 200-asteessa noin 15min.

Ota pois siinä vaiheessa, kun pohjaan tulee ihan hieman väriä.

Annan pohjan jäähtyä hetki ja puolita veitsellä kahteen osaan.

Vatkaa vaniljakastikkeet vaahdoksi.

Peseviinirypäleet ja kuori sekä viipaloi banaanit.

Laita pohjan toinen puoli alimmaiseksi, väliin vaniljavaahtoa ja banaaniviipaleet.

Laita toinen kauralevy päälle ja lisää tämänkin päälle vaniljavaahtoa sekä viinirypäleet.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Rebeliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 21g148kcal0.2g0.1g16.7g0g
Sokeri21g86kcal0g21.3g0g0g
Kaurahiutale 27g100kcal3.9g15.2g1.9g2.7g
Kaurajauho 9g34kcal1.3g5.2g0.7g0.9g
Kaurajuoma, maidoton, lisätty kalsiumia 17g6.4kcal0.2g1g0.2g0.1g
Vanilla vaniljakastike gogreen67g140kcal0.3g14g9.3g0.3g
Banaani, kuorittu 58g51kcal0.6g10.7g0.2g1.1g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 50g37kcal0.4g7.8g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana540g1207kcal13.8g150.6g58.4g11.4g
Valittu annoskoko270g603kcal6.9g75.3g29.2g5.7g
Annoskoko puolitettuna135g302kcal3.5g37.7g14.6g2.9g
Arvot/100g100g223kcal2.6g27.9g10.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91343