Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa7.5g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Lanttu 45g13kcal0.5g2.1g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Punajuuri 50g19kcal0.5g3.5g0.1g1.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g2.8g6.9kcal0.2g0.2g0.6g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g25g38kcal4.5g0g2.2g0g
Maizena maissitärkkelys15g53kcal0.1g13.1g0g0g
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana541g288kcal12.4g43.6g6g6.4g
Valittu annoskoko270g144kcal6.2g21.8g3g3.2g
Annoskoko puolitettuna135g72kcal3.1g10.9g1.5g1.6g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8.1g1.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416162