Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka66g164kcal7.2g10.5g10.5g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g53g75kcal6.6g0.2g5.4g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Etikkapunajuuri 22g7.8kcal0.2g1.5g0g0.4g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g53g173kcal1.1g1.3g18.4g0g
Ranskankerma, Milbona44g127kcal1g1.3g13.1g0g
Tilli, tuore 3.3g1kcal0.1g0g0g0.1g
Sinappi 7g9kcal0.3g1g0.4g0.1g
Sokeri 1.8g7.1kcal0g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana541g1141kcal33.6g37.2g95.6g2g
Valittu annoskoko270g571kcal16.8g18.6g47.8g1g
Annoskoko puolitettuna135g285kcal8.4g9.3g23.9g0.5g
Arvot/100g100g211kcal6.2g6.9g17.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261388