Kalaseljanka

Kuumenna liemi (vesi ja kalafondi/kuutio).

Lisää joukkoon tomaattisose ja ja paloitellut sipulit sekä perunat.

Anna kiehua kannen alla alhaisella lämmöllä kunnes perunat on kypsät.

Lisää kuutioidut kalafileet, creme fraiche, maito, kuutioidut kurkut ja hienonettu tilli.

Kuumenna kiehuvaksi.

Ota kattila levyltä ja anna hautua muutama minuutti kannen alla, kunnes kala on kypsää.

Mausta tarvittaessa pippurilla ja suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 433 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen21g6.9kcal0.7g1g0g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio21g29kcal0.6g1.4g2.5g0g
Kirjolohifilee 52g86kcal8.7g0g5.7g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Tomaattisose tomaattipyree 7.3g5.6kcal0.3g0.9g0g0.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g4.7g3.1kcal0.4g0.4g0g0g
Vesi104g0kcal0g0g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu (suolakurkku) keskikokoannos 30g6.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Peruna, keskikokoinen 60g31g19kcal0.5g4.1g0g0.3g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 10g18kcal1.8g0g1.2g0g
Tilli, tuore 2.1g0.6kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana541g345kcal26.4g17g18.8g1.4g
Valittu annoskoko271g172kcal13.2g8.5g9.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna135g86kcal6.6g4.3g4.7g0.4g
Arvot/100g100g64kcal4.9g3.1g3.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=60890