Marinoitu kuha

Ensin valmistetaan marinadi:

Sipuliksi kannattaa valita kevätsipuli, joka pilkotaan varsineen.

Makeutta antamaan voi käyttää mitä tahansa tummaa sokeria (itse käytin muscovadoa).

Jos haluaa jättää sokerin kokonaan pois, kannattaa käyttää makeaa soijakastiketta.

Limestä puristetaan vähän mehua ja raastetaan kuorta mukaan.

Kalafileiden annetaan marinoitua noin tunti ennen paistamista.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Saaramaaria
AineksetMääräEnergiaPHRK
Inkivääri, tuore, silputtu68g54kcal1.2g12g0.5g1.4g
Soijakastike 243g147kcal12.6g23.1g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.5g3.8g
Fariinisokeri68g275kcal0g67.5g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g68g129kcal0g30.4g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g135g49kcal0.8g3g1.5g3.8g
Kuhafile, raaka1803g1298kcal292.1g0g12.6g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 90g797kcal0g0g90.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g5618kcal619.2g293.6g211g18g
Valittu annoskoko2700g2809kcal309.6g146.8g105.5g9g
Annoskoko puolitettuna1350g1405kcal154.8g73.4g52.8g4.5g
Arvot/100g100g104kcal11.5g5.4g3.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=118833