Uuniomenat

Viipaloidaan pestyt omenat kuorineen.

Ladotaan omenat uunivuokaan.

Sulatetaan voi, sekoitetaan sulaan voihin sokeri ja kaneli.

Kaadetaan seos omenoiden päälle.

Paistetaan n. 30 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Sapiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g125g913kcal1.3g1.3g100g0g
Sokeri 50g203kcal0g49.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g25g91kcal0.9g19.9g0.9g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 2500g965kcal4g204g2.2g37.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g4342kcal12.4g550.2g206.2g75g
Valittu annoskoko2700g2171kcal6.2g275.1g103.1g37.5g
Annoskoko puolitettuna1350g1086kcal3.1g137.6g51.6g18.8g
Arvot/100g100g80kcal0.2g10.2g3.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=110339