Kana-papusalaatti

Paista kananpalat kypsiksi öljyssä.

Mausta lopuksi broileri mausteella.

Huuhtele ja valuta pavut.

Kypsennä parsakaali höyryssä.

Laita kaikki kamat suoraan lautaselle tai sekoita kulhossa.

Lisää päälle parmesan lastuja

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan kevyet fileeviipaleet (Karinimen), annos 600g660g627kcal132g0g10.6g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 180g23kcal2g1.8g0.4g1.8g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 150g20kcal1.7g1.5g0.3g1.8g
Tomaatti 540g123kcal3g18.6g1.6g7.6g
Kurkku, tuore300g30kcal1.8g5.1g0.3g2.1g
Organic mixed beans in water (Biona), annos 240g420g424kcal31.9g69.7g2.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 300g105kcal13.9g5.8g0.9g7.5g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g60g233kcal19.8g0g17g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g90g810kcal0g0g90g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5400g4789kcal412.2g205g246.4g41.6g
Valittu annoskoko2700g2394kcal206.1g102.5g123.2g20.8g
Annoskoko puolitettuna1350g1197kcal103.1g51.3g61.6g10.4g
Arvot/100g100g89kcal7.6g3.8g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121787